1. Gün

Kalemiyle defterine kazıdığı kelimeleri okumaya daldı. Arkada hafif tınıda çalan müziği unutur gibi olduğu anda anladı. Doğru yoldaydı galiba.

Karanlık içerisinde yalpalayan mum ışığında okuduğu metne ait sayfayı yırttı ve ucundan tutuşturdu. Aleve verdiği kaçıncı sayfaydı saymayı bıraktığından unutmuştu. Oysa ki bugün o masa başına otururken doğru an ve düşüncelere sahip olduğunu düşünüyordu.

Sokağa doğru baktığında hüzünlü ışık hüzmesinde uçuşan kar tanelerini izlemeye başladı. Tam olarak ne yapacağını düşünürken buldu kendini. Karnı hafif guruldamaya başladığından hafifçe midesine elleri ile baskı uyguladı. Sonrasında titrek mum ışığına baktı ve 2 parmağıyla ateşi söndürdü. Canının acısı, açlığını dindireceği umuduyla yatağına geçti. 

Gözlerini kapatırken sabaha uyanmamayı diliyordu. İçine içine ağlayarak, uykuya dalma çabasında yatakta dönüp duruyordu. Odanın düşen sıcaklığında sabaha sıcak yatağından çıkmamayı umuyordu sadece.

Uyanmamayı dilediği bir sabaha yine gözlerini açtı.
Yatağından çıktığında vücudunu titreme nöbeti devraldı. Dışarıya baktığında içinde ufakta olsa umut olduğunu hissetti. Yavaşça hazırlandı ve karnından gelen sesleri eliyle bastırarak evinden dışarı çıktı.


QHK Bing Tarafından
Bing Tarafından Yapılıp Değiştirilmiştir.

Senin Fikrin ?

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski