HAYATIN DANSI

Hayatın Akışı (Bing Ai Tasarlamıştır.)


Sayfalar ardında yazılan tümcelerin, rüzgar eşliğinde ahenkle dansı gibi. Hayat suyun akarsu içerisinde akışındadır. Geriye dönüşü imkansız olan sürecin içerisinde bohçanız, hatalar silsileleri ile defalarca karalanmış sayfalar taşıyorsunuz.

Hayatın Ayrımları (Bing Ai Tasarlamıştır.)


Yükünüzü atsanız, hafifleyeceğinizi bile bile taşıyorsunuz ilelebet. Hayıflanmak için mi? Tekrar aynı hataları yapmamak için mi? Umarım hayıflanmak için değildir. Çünkü hayıflanmak büyük hata olur. Boşa gidecek zamandan ibaret olacaktır. Sonuçta geri dönüşü yok hayatınızın. Bazı hataları tekrarlamak, sizin hatalarla dolu sayfalarınıza yenisini mi ekler? Yoksa zaman geçtikçe göreceğiniz yaşanmışlıkların, hata olmadığı kanısı oluşur mu? İhtimaller, İhtimalleri....

Sonu gelmeyecek bir filmin sekansında kalemi tutan senarist mi? Kamerayı tutan görüntü yönetmeni mi? Yada kamera arkasında olmayan figüranlardan mısınız? 

Seçenek sunulmadan bir role bürünüp oynarken buluyorsunuz kendinizi. Hayat penceresine güneş vurdukça yeşeriyordur umarım umutlarınız. Ama besleyin onları eğer böyle bir ihtimali varsa. Besleyin ki büyüsün umutlarınız. Amaçlarınıza biraz bile olsa destek olur. Sizi ayakta tutarken bulursunuz, çıkılmaz yollara düştüğünüz anda.

Elzem olan nedir?

Soluk alıp verirken, tüketilen oksijen mi? Yakılan glikoz mu? Yoksa neydi? Ürettiğiniz ATP'yi yakıyorsunuzdur umarım. 

Neyse ki her filmin sonu olduğu gibi hayatımızın da olacak. Sevgisiz geçen ömürlerin arkasından özlem duyulacak, keşkeler peşi sıra sanrılar ile birleşecek. Sonuçta bir film bitecek. Yenisi başlayacak ama sen göremeyeceksin belki de. Ne kadar acı?

Ama Hayatı Hayat yapanda budur aslında.

Acılar içerisinde geçerken ömrünüzü, süsleyecek güzel anılar.

Hayatın Akışı (Bing Ai Tasarlamıştır.)



QE


Senin Fikrin ?

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski